zaterdag 21 augustus 2010

zomeruitstapje deel 5: met de trein naar Hardenberg

Als we naar Gramsbergen rijden zien wij altijd wel een trein, Hidde vindt dat geweldig dus werd het eens tijd dat we met de trein gingen. Met z'n allen naar Hardenberg! Op de heenreis was de trein goed vol, wij pasten er nog maar net in met onze kinderwagens. We moesten in het halletje staan maar dat mocht de pret niet drukken, Hidde vond het heel spannend! Jammer genoeg hebben wij de conducteur niet gezien, Hidde hield zijn kaartje de hele reis in z'n hand.

Aangekomen in Hardenberg gingen wij koffiedrinken in de Koffiepot. Iedereen kreeg een taartje, Kjeld kreeg een fruithapje en zo was iedereen tevreden.
Toen gingen wij shoppen in de speelgoedwinkels, Hidde kreeg een nieuwe bek voor de hakselaar, Bente en Kjeld kregen een bal. Toen nog even fruit gekocht op de markt en even op de rommelmarkt struinen. Daar hebben we een geweldig koopje gedaan: een grotere fiets voor Hidde. Gelukkig zagen wij bekenden uit Schoonebeek die de fiets wel in de auto naar S'beek wilden brengen. We hebben lekker gegeten in het Klepperhuus. De kids smulden van hun pannenkoek! Toen weer met de trein naar huis, Bente snoepte onderweg
steeds uit de tas met aardbeien. Hidde genoot ervan om bij het raam te zitten. Kjeld snurkte op de terugweg heerlijk. Het was een zeer geslaagde dag!
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

 

HIER IS HIDDE EN DE REST VAN DE FAMILIE © 2008. Template By: SkinCorner