zondag 29 augustus 2010

Gezellig weekend

Vrijdagavond begonnen wij met ons gezellig weekend. Wij gingen BBQ-en bij opa en oma met de familie Boer (van Rijs) uit Denemarken en Friesland die in de Huttenheugte verbleven. De kinderen speelden fijn bij de indoorzandbak terwijl de volwassenen heerlijk aan het eten waren. Silke en Hidde konden het goed vinden met elkaar, Bente en Anne Mette liepen zelfs hand in hand! Sake Sven at gezellig in de kinderstoel terwijl Kjeld lekker lag te dutten in de kinderwagenbak. Aan het eind van de avond werden er nog even marshmellows geroosterd boven het vuur.
Zaterdag was de boortorenwandeltocht in Schoonebeek. Wij hebben niet gewandeld maar wel gesprongen op het springkussen en rondjes gedraaid in de draaimolen. Van het laatste was Bente niet zo gecharmeerd....(tante Rinskje heeft de brulfoto's op de mobiel staan....) maar ze was wel gefascineerd van het schminken. Met grote ogen keek ze naar de schminkmevrouw die een meisje aan het schminken was, dat wilde Bente ook! Zie hierboven het resultaat.

Zondagochtend gingen wij naar baby'tje Hugo. Hidde vermelde meteen dat Kjeld al veeeeel groter was. Hugo is ook nog maar 3 weken en Kjeld al 6 maanden! Hugo is een hele lieve baby. Er werd nog even fijn gespeeld en ruzie gemaakt (Hidde, Bente en Nienke). En toen Hidde en Bente de luxaflex ontdekten zijn wij snel naar huis gegaan.
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

 

HIER IS HIDDE EN DE REST VAN DE FAMILIE © 2008. Template By: SkinCorner