zondag 15 december 2013

Sinterklaas 2013

 Sint was net aangekomen in Nederland en toen mochten wij naar de sinterklaasshow van Ernst en Bobbie. Daar hadden wij 2 kaarten voor gewonnen. Kjeld is een grote Bobbie fan en hij genoot met volle teugen. Hij schreeuwde het hardst van allemaal door de zaal.
 Hidde en Bente genoten ook van de show. Wat was het leuk! Sint kwam natuurlijk ook langs en de pieten strooiden rijkelijk met pepernoten. Het was  ook een heel spannend verhaal over een nep piet die kadootjes wou stelen.
 

 Natuurlijk kwam Sint ook nog langs in het Westersebos. Hij bracht kadootjes naar ons huis en opa en oma, tante Hannie, Rinskje en HR en WB mochten ook komen. Hij zette heleboel kadootjes bij ons in de hal. Wat werden wij verwend!
 Sint kwam met 2 pieten bij onze buren en alle buurtkinderen mochten komen! Wat een feest! Iedereen mocht even een handje geven of zelfs even op schoot!
 Deze Sint was ook goed op de hoogte van de kinderen. Hij wist dat Kjeld met stift de tv meubel een extra kleurtje had gegeven. Dat Hidde vaak met vieze broek en modder laarzen thuis komt. ...en dat Bente lang op mocht blijven bij Thirza toen ze daar logeerde!
 Nadat elk kindje even bij de Sint was geweest kreeg iedereen een kadootje. Iedereen mocht het tegelijk uitpakken...
...en nu is Sint weer terug naar Spanje. Het was weer gezellig. Alledrie nog gelovig, volgend jaar zal dit weer anders zijn..

Geen opmerkingen:

 

HIER IS HIDDE EN DE REST VAN DE FAMILIE © 2008. Template By: SkinCorner