dinsdag 13 augustus 2013

Zomeruitstapje 2013 deel 5: springkussenfestival Hardenberg

 Ook dit jaar weer een uitje met de trein. Dit keer vertrokken wij vanaf Nieuw-Amsterdam. De kinderen keken er al een poosje naar uit om met de blauwe trein te gaan. Er rijden geen gele treinen meer in het traject Emmen-Zwolle. Gelukkig konden wij nog wel een geel kaartje kopen.
 We gingen naar Hardenberg, daar was het springkussenfestival. In de winkelstraten stonden meerdere luchtkussen in allerlei soorten en maten. We begonnen met de voetbalspringkussen, meteen een succes. Met de bal kon je iemand van een plateau afdrukken.
 Maar er was meer: een paddestoel, een groot piratenschip, een banaan, een draak en een krokodil. Kjeld heeft dit uitje bedacht. Bladerend in een folder van Hardenberg zag hij een plaatje van de krokodil. "Hier wil ik naar toe!!" En zo geschiedde...
 Wij maakten er een gezellig dagje van. Fijn samen koffie drinken met iets lekkers erbij. Samen een patatje met een cola'tje ('s avonds weer goed poetsen). Uiteindelijk werd het drukker en moesten wij af en toe in de rij staan voor een springkussen.
 De kinders vonden het een fijn dagje uit. Best vermoeiend om bijna alle springkussens ( stuk of 20) uit te proberen!
..op de terugweg nog een leuke afsluiter: de conducteur die autootjes en katten in ons kaartje knipte!

1 opmerking:

Petra zei

Wat een gave springkussens. Wij willen er voor volgende week eentje gaan huren

 

HIER IS HIDDE EN DE REST VAN DE FAMILIE © 2008. Template By: SkinCorner