vrijdag 23 september 2011

kinderfeestje Hidde

Vrijdag direct uit school gingen Hidde's vriendjes mee uit school. Eenmaal aangekomen stormden ze de speelkamer in...maar Gert was al klaar met pannekoeken bakken dus moesten de jongens eerst aan tafel. Gezellig werd er een pannenkoekje gegeten, gesmeerd met de poedersuiker en grapjes gemaakt...dit duurde 10 minuten en toen moest er gespeeld worden.


Toen riep er één: "De kadootjes moeten nog worden uitgepakt!" In een razendsnel tempo (ik had haast geen tijd om het fototoestel te pakken) werden de kado's van het pakpapier ontdaan..als Hidde niet snel genoeg ging, dan hielpen de kameraden elkaar even. Nu mochten ze ein-de-lijk spelen!!!

Er werd heerlijk gespeeld..met de traptrekkers, met de aardappels die overal op het erf lagen, in de hut, met de skelters, lekker fietsen, op een grote berg zand en dan eraf rollen...ondertussen werd er gesmuld van ijs, chips, koek en snoep!


Natuurlijk moest er ook even gesmeerd worden, dit gebeurde onder strikte toezicht van een volwassene natuurlijk! In een grote modderpoel lagen boomstammetjes die eruit moesten, lekker klaaien in het water, met de laarzen erin...grenzen verkennen. Iedereen ging gelukkig droog ( maar niet helemaal schoon) weer naar huis.
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

 

HIER IS HIDDE EN DE REST VAN DE FAMILIE © 2008. Template By: SkinCorner