zaterdag 27 november 2010

Sint bij de buren

Hoera, Sint had nog een gaatje in zijn agenda om ons te bezoeken en dus mochten alle westerseboskindjes verzamelen bij onze buren. Kjeld vond het machtig interessant. Op bovenstaande foto keek hij even naar mama, op alle andere foto's draaide hij zich zo op de schoot dat hij piet kon zien. Kjeld kreeg een pratende vliegtuig.

Hidde kreeg een bestuurbare auto nadat hij had toegegeven dat hij wel eens ruzie met z'n zusje had. Sint keek hem streng aan maar gelukkig wist Sint ook nog te vertellen dat Hidde heel goed z'n mama kan helpen met taart bakken. Hidde vertelde ook nog even aan piet dat hij kadootjes had gezien in mama's auto...maar waar die nou zijn gebleven???

Bente verstopte zich achter mama, maar knikte wel toen Sint allemaal wetenswaardigheden over haar vertelde. Het klopte allemaal want Bente fluisterde overal zacht ja op. Het kado (een magische, roze juwelenkistje) werd voorzichtig aangenomen en toen ging Bente snel weer bij mama op de bank zitten met haar zakje pepernoten.

Daarna gingen wij nog zingen en knutselen, etc... Het was erg gezellig. Terwijl iedereen nog druk met de Sint en z'n pieten was, ging Kjeld nog even de tafel langs om alle cakejes even te proeven, njammie!
Posted by Picasa

1 opmerking:

Hengseltjes zei

hihi een roze meisje met een roze sint kadootje. In deze jurk kan ze toch zo mooi dansen. Wilde ze dat niet eventjes voor doen?

 

HIER IS HIDDE EN DE REST VAN DE FAMILIE © 2008. Template By: SkinCorner