maandag 6 september 2010

1 week-6 maand

Wat een ontwikkelingen in een half jaartje. Een half jaar geleden lag hij rustig lief op een kleedje, liep de kraamverzorgster nog lekker rond te poetsen en zorgen. Lag hij nog rustig in je armen, dronk lekker aan de borst....en nu: onze grote vent gaat nu echt tijgeren, recht op z'n doel af. Hidde en Bente mopperen al vaak: "Kjeld, niet doen...!". Hij houdt zelf z'n fles vast en zit te springen op schoot. Hij eet graag boekjes, gooit graag borden op de grond en zit al gezellig bij ons aan tafel. Onze grote vent!
Posted by Picasa

3 opmerkingen:

sjoukje sipkje zei

wat gaat de tijd dan toch snel, dat vinden wij ook met Sake Sven. Silke riep vanmorgen in eens 'kijk hij kan zelf bij het stoepje naar beneden glijden" en dan nog maar niet te noemen dat afgelopen week allle kopjes op de grond lagen om dat hij ook al bij de tafel kan staan. ja ja de tijd gaat echt snel.

Groetjes Sjoukje

Hengseltjes zei

hej familie,

Mooie foto van Kjeld. Ben benieuwd naar de kunsten van Kjeld. Zeg maar dat hij goed moet trainen omdat Henrik Rinse en de tantes zijn kunsten volgende week eens goed gaan bekijken.

Dikke kus

Hannie, Rinskje en Henrik Rinse

His zei

Mooi foto's en wat een ondernemend mannetje.
Om even terug te komen op mijn PIF, leuk dat je mee wil doen! Ik weet niet precies wat de regels zijn, maar regels zijn er om verbroken te worden, toch? Dus als je je adresgegevens naar braluni@gmail.com zou willen sturen, dan stuur ik je een leuk kadootje en mag je zelf ook weer een PIF organiseren :)

 

HIER IS HIDDE EN DE REST VAN DE FAMILIE © 2008. Template By: SkinCorner