maandag 12 juli 2010

allemaal beestjes

Terwijl Mama quality time had met Bente en Kjeld ging Hidde met tante Hannie en tante Rinskje naar het Noorder Dierenpark. Hij vond het heel bijzonder dat hij naar de dierentuin ging terwijl Bente thuis bleef. Onderweg vertelde hij tante Hannie en tante Rinskje hoe ze moesten rijden. Hij was er immers al vaker geweest. Wij waren blij dat wij zelf de weg ook wisten en niet afhankelijk waren van Tom Tom Hidde.
In de dierentuin wist Hidde de weg wel aardig goed te vinden. Hij drukte ons op het hart dat we toch vooral bij de cavia's moesten kijken. De kinderboerderij was erg leuk met de kuikentjes en de jonge geiten. Hidde en Henrik Rinse maakten snel contact met de andere kindjes en het was heel gezellig.

Op weg naar de uitgang liepen we nog eventjes langs de slangen. Hidde was de hele ochtend al bezig goed verstopte beestjes op te speuren en hij vond de slangen ook onder de boomtakken. Maar een van de slangen die Hidde zag was geen slang. Het was de huid van de slang. De verzorgster kwam langs toen Hidde naar de huid aan het kijken was. Zij pakte de huid voor Hidde uit het hok en Hidde mocht de huid mee naar huis. De mama van Hidde moet nog een beetje wennen aan het doosje met de slangenhuid die op het dressoir staat.

Hidde wij vonden het heel gezellig!

Groetjes van tante Hannie en tante Rinskje

1 opmerking:

sjoukje sipkje zei

Daar zou ik ook aan moeten wennen. een echte slangenhuidje op mijn dressoir, ik moet er niet aan denken. Maar zo te zien vond Hidde het geweldig.

groetjes Sjoukje

 

HIER IS HIDDE EN DE REST VAN DE FAMILIE © 2008. Template By: SkinCorner