woensdag 3 februari 2010

voorbereidingen.....

Heel langzaamaan wordt ons huis klaargemaakt voor de baby. De box is nu inmiddels op babyhoogte maar gelukkig nog wel toegankelijk voor onze oudste kids...zo is de box juist weer leuk! Nog 3 weken voor de uitgerekende datum....maar het kan natuurlijk ook nog veel langer duren!
Samen met papa het bevallingsbed klaarmaken..dat is pas fun. Hidde is gek op gereedschap, vooral boormachines. Het bed wordt eerst in de speelkamer gezet want anders moet mama er de hele tijd tegenaan kijken (en denken aan de aankomende bevalling).

Hidde is het wachten nu wel zat en zegt steeds: "Mama, ga maar liggen...doe je buik maar open dan halen wij de baby eruit!". Als we hem vertellen dat het nog even duurt wordt hij boos... Misschien roept hij over een maand wel hetzelfde wat tante Hannie 30 jaar geleden zei: "Stop de baby nu maar terug in de buik!!" (dank je wel grote zus....)

tja, als het dan toch nog zo lang duurt...kan Hidde nog rustig met zijn trekkers en werktuigen het bed gebruiken. Kan mama weer rustig op de bank gaan zitten want het komt nog wel eens voor dat Hidde roept (als mama op de bank ploft, de combine wegduwend):"Oh nee, mama! Alle gerst is nu kapot!" Mama toch altijd met die grote billen....
Posted by Picasa

1 opmerking:

Hengseltjes zei

Nu is tante Hannie heel blij dat ze je niet echt terug heeft gestopt. Anders had ze niet zo'n lief zusje en zo'n schattig neefje en nichtje gehad!

Ik denk dat mama/oma het ook niet erg vond dat ik je niet terug heb geduwd ;-)

Kus van je zus!

 

HIER IS HIDDE EN DE REST VAN DE FAMILIE © 2008. Template By: SkinCorner