vrijdag 1 januari 2010

kerst & oud en nieuw 2009

Met de kerst gingen wij met de familie Gijlers gourmetten bij ons thuis. Terwijl het buiten sneeuwde zaten wij lekker warm bij de pannetjes. De tante's hadden lekkere salades gemaakt, oma en opa zorgden voor het vlees en Hidde voor het allerbelangrijkste: IJS! Gelukkig heeft hij ook genoten van de pannenkoekjes met veel suiker. Hij hield het lang vol aan tafel. Het was erg gezellig!

Een familieportretje maar dan zonder Bente, die lag nog te snurken! Hidde drinkt lekker van z'n kindercola!

..kijk, hier hebben we Bente. Mama had voor 1e en 2e kerstdag een mooi jurkje klaarliggen. Mama zei dan ook de hele dag: "Ziet ze er niet prachtig uit?". Zucht...mama is dan ook gek op jottum en oililyjurkjes, jammer dat ze zo duur zijn..lang leve marktplaats!
Op oudjaarsdag werden er oliebollen gebakken door tante Rinskje in de kantine! 's Avonds zaten wij lekker in het westersebos met fam Gijlers. Wij hadden een geweldig uitzicht op het vuurwerk, de 'skyline' van Schoonebeek en Nw-A'dam/Veenoord konden wij vanaf de w'bos heel mooi zien. Op nieuwjaarsdag gingen wij bij opa en Grietje de rolletjes proeven en natuurlijk nog even naar Padhuis. Nu op naar een nieuw jaar: 2010! Wij zijn benieuwd wat dit jaar ons zal brengen...vooral in februari!
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

 

HIER IS HIDDE EN DE REST VAN DE FAMILIE © 2008. Template By: SkinCorner