dinsdag 15 december 2009

Kijkje in de kinderkamers

Afgelopen weekend is mama druk geweest met schuiven, passen en meten, opruimen, opnieuw schuiven en de rommelkamer nog voller maken. Er moet immers weer een kamer leeg voor het komende (Rot)mensje. Hierboven een paar kiekjes van Hidde's kamer. Hier is niet veel veranderd...Hidde heeft van Sint mooie letters gekregen en die heeft mama opgehangen. Ook zat er een geweldige poster bij Trekker en Werktuig van een combine, die moest op zijn kamer (zucht) maar hij kleurt mooi bij de rest van zijn groene spullen. Ook een foto van de speciale voorleesstoel, hier wordt Hidde elke avond uit voorgelezen!

Bente kreeg ook mooie letters van de Sint, die hangen op haar deur (binnenkant). Maar Bente kreeg ook een nieuwe witte kast, die mama gevonden heeft op internet, een hangkast voor al haar jurkjes! Op haar stoel een nieuw kussen gemaakt door handige tante Rinskje. En ook nog een foto van de rode kast die al een tijdje op haar kamer staat (ook weer van Marktplaats) ook gevuld met kleertjes van Bente (ze heeft altijd wel iets nieuws om aan te trekken)
.
Ook alvast een paar kiekjes van de babykamer, ookal is hij nog lang niet klaar! Het was een hele klus om de kamer leeg te krijgen en langzaam aan wordt hij weer gevuld. Het logeerbed is nu opgemaakt in de 'bedstee'. De kast staat al op z'n plekkie, er hangt een nieuwe lamp... Het thema van de kamer is: hert, boom, lichtblauw met witte stippen, haasje etc (zie het fotootje), de kerstvakantie is gereserveerd om de kamer af te maken en verder te pimpen.
Posted by Picasa
 

HIER IS HIDDE EN DE REST VAN DE FAMILIE © 2008. Template By: SkinCorner