zondag 9 augustus 2009

Hoera, Bente 1 jaar!

6 augustus 2009 is Bente 1 jaar geworden! Het weer was prachtig dus het feest was in de tuin. Hierboven heeft Bente heel even haar feestmuts op (rood met witte stippen natuurlijk!) maar Bente wilde hem niet ophouden dus papa moest haar even vasthouden voor de foto!
's Ochtends kwam alle visite. Het was heerlijk vertoeven in de tuin, de grote mensen zaten lekker en de kinderen hebben zich heerlijk in de tuin vermaakt..af en toe wat drinken en even een zakje chips en ze speelden weer heerlijk verder. Die ochtend werd er ook een kalfje geboren en dat was natuurlijk ook heel spannend!

Er was een grote slagroomtaart met 1 klein kaarsje. Bente kreeg ook een stukje, maar heeft er weinig van gesnoept, het was veel leuker om erin te prikken en te prakken!
En natuurlijk waren er ook kado's! Bente was heel bedreven in het openmaken! Van papa en mama kreeg Bente een bakfiets en slofjes. Van oma en opa haarknipjes en kleren, van opa en grietje de ark van Noach. Van tante Hannie en Rinskje een lampenkap en van de ooms en tantes van de Rotmensen familie een bon voor winterkleren! 's Middags was het lekker rustig en hebben de kids heerlijk in het badje gezeten.
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

 

HIER IS HIDDE EN DE REST VAN DE FAMILIE © 2008. Template By: SkinCorner