woensdag 22 juli 2009

familiedagje deel 3 Het rijk der Kabouters in Eext en het Boomkroonpad

Vandaag gingen wij met het gezin naar het Rijk der kabouters en laven in Eext. Het was een mooie wandeling in het bos en onderweg kwamen wij heel veel kabouters tegen. De kabouters waren hard aan het werk maar er waren er ook een paar die flink aan het snurken waren en Hidde was onder de indruk van het kabaal van de snurkende kabouters. Ook erg leuk was het kaboutertreintje aan het eind van de wandeling...Hidde vond het prachtig en wilde eigenlijk ook niet uit de trein.

Na de kabouters op de grond gingen wij de lucht in...het boomkroonpad in Borger. Hier zijn niet zoveel foto's van want de wandelwagen van Bente kon niet mee dus papa had Bente op de arm...en Evelien hield zich stevig vast aan de reling want het was toch wel heel erg hoog. Hidde had nergens last van die rende op grote hoogte dwars tussen alle mensen door...

Toen wij weer thuis waren lagen Hidde en Bente nog lekker te snurken. De foto is iets wazig want Evelien durfde het raampje niet naar beneden te doen omdat ze dan misschien wakker zouden worden...5 minuten later waren ze echter al weer wakker....Na een lekker koel ijsje was Hidde weer wakker en hebben de beiden nog even fijn in de zandbak gespeeld!
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

 

HIER IS HIDDE EN DE REST VAN DE FAMILIE © 2008. Template By: SkinCorner