vrijdag 17 juli 2009

familiedagje deel 2 speel-ijsboerderij in Ruinerwold

Vandaag zijn wij met z'n allen naar De Drentse Koe geweest in Ruinerwold. Er waren daar traptrekkers met verschillende werktuigen. een glijbaan, springkussen, speelmat met geluid. Er waren overallen die je aan mocht doen (zie hierboven).

Topattractie was de maisbak. Een enorme bak met maiskorrels waarin Hidde heerlijk kon spelen. Hiide heeft wel een sok achtergelaten tussen de enorme hoeveelheid korrels....
Ook favoriet: de zolder met Brudertrekkers. Gert maakte alle trekkers en werktuigen, Bente stapelde hooibalen en Hidde was lekker aan het rijden met de trekkers. Evelien maakte hier weer foto's van.
Op de terugweg even snacken bij de Mac. Voor Bente de 1e keer dat ze mee mocht eten met de patatjes..(eigenlijk is ze nog geen één maar op die 3 weken zal het ook wel niet aankomen)..en wat genoot ze hiervan! Smullen maar! Weer een geslaagd dagje!
Posted by Picasa

1 opmerking:

rinskje zei

helemaal leuk! Vooral die maiskorrels en de eerste frietjes. Als Henrik Rinse net zo gek op trekkers wordt dan moeten we daar ook nog maar eens heen.

Veel liefs Hannie

 

HIER IS HIDDE EN DE REST VAN DE FAMILIE © 2008. Template By: SkinCorner